Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Łukasz
Województwo: podkarpackie
Data: 08.12.2022

Witam, jeśli chcesz kupić piękne cudowne młode auto zadbane to tylko u Pana Przemka, super sprzedawca polecam każdemu, mówi prawdę, znajduje auta na każdą kieszeń, bardzo miła współpraca z klientem, w super atmosferze - klimacie jak tylko kupować autko kilku letnie i dobre polecam premomotors i Pana Przemysława jeszcze raz dziękuję za super autko Audi A5, następny zakup to tylko u tego Pana polecam każdemu... Bo warto 

Imię: Filip
Województwo: lubuskie
Data: 29.11.2022

Polecam serdecznie ! Auto prezentuje się pięknie, jeszcze lepiej niż na zdjęciach 👌🏻 Usługa nałożenia powłoki ceramicznej wykonana perfekcyjnie i auto prezentuje się nieziemsko 🤝🏼

Imię: Miłosz
Województwo: dolnośląskie
Data: 19.10.2022

Na aukcję Pana Przemysława natknąłem się zupełnie przypadkowo. Zobaczyłem zdjęcia przepięknie zadbanego auta, marki której aktualnie szukałem i wszedłem. Już sam opis był dla mnie na tyle wyjątkowo szczery i ujmujący, że w dobie wiecznie niepewnych/zdradliwych ogłoszeń - zacząłem przeszukiwać więcej informacji na temat Pana Przemysława i firmy Premo Motors, aby upewnić się, że moje przeczucia, co do szczerości Pana Przemysława są prawdziwe. Bardzo szybko znalazłem masę pozytywnych komentarzy, oraz to, co najbardziej mnie przekonało, czyli możliwość pobrania historii serwisowania, oraz HISTORIA BLACHARSKO-LAKIERNICZA, wraz ze zdjęciami! I właśnie ta transparentność mnie całkowicie kupiła! Umówiłem się na oględziny samochodu, sam kontakt telefoniczny był bardzo przyjazny i łatwo dostępny. Na miejscu zobaczyłem dokładnie tak samo pięknie zadbane autko jak na zdjęciach w ogłoszeniu. A nawet lepiej! Wręcz pedantycznie. A poznając osobiście Pana Przemysława całkowicie wywiało ze mnie jakąkolwiek wątpliwość, że coś może być nie tak. Jest to człowiek, który robi to wszystko z wielką miłością i to od razu można odczuć! Bez najmniejszego problemu pojechaliśmy do mechanika, którego sam wybrałem, aby poddać wszystkim testom samochód. Przeszedł je idealnie! Wszystko było zgodne z opisem! A ja teraz mogę cieszyć się idealnym zakupem. Chciałem bardzo podziękować Panu Przemysławowi i polecić firmę Premo Motors każdemu, kto szuka sprawdzonego, idealnie zadbanego auta na długie, dłuugie lata.

Imię: Grzegorz
Województwo: małopolskie
Data: 15.10.2022

Pan Przemek to solidny sprzedawca. Kupiłem od niego właśnie pięknego VW Passata B8. Samochód sprawdzony przez sprzedającego jeśli chodzi o stan techniczny ,przebieg pewny udokumentowany ja sam dodatkowo zleciłem sprawdzenie w firmie zew. niczego nie znaleziono czego by Pan Przemek nie wiedział. Przez cały czas świetny kontakt ze sprzedającym. samochód stał w Premo Motors gdyż zleciłem położenie ceramiki i przyciemnienie szyb...skutek to petarda. dostawałem info na bieżąco o postępowe prac. Polecam Premo Motors. Dziękuję Panie Przemku.
Pozdrawiam Grzegorz Knotek

Imię: Aleksandra
Województwo: dolnośląskie
Data: 27.08.2022

PREMO MOTORS to solidna firma, a to za sprawą Pan Przemysława, który jest osobą bardzo sympatyczną, kontaktową i rzetelną. Profesjonalny człowiek, dla którego motoryzacja to pasja. Dzięki temu proces zakupu auta przebiegł w niezwykle miłej atmosferze.
Zakup auta od PREMO MOTORS to gwarancja satysfakcji i bezpieczeństwa.
Kontakt z Panem Przemkiem sprawny, przyjemny i bezproblemowy.
Polecamy i pozdrawiamy Pana Przemysława serdecznie!

Imię: Mariusz
Województwo: śląskie
Data: 26.08.2022

Gorąco polecam zakup auta w firmie PREMO MOTORS. Rzadko się zdarza na rynku pojazdów używanych tak rzetelny sprzedawca.

Imię: Dawid
Województwo: Wielkopolskie/Holandia
Data: 08.07.2022

Bardzo polecam Pana Przemka. Zakup samochodu był bardzo udany i przyjemny 😊
Jestem jak najbardziej na TAK jeśli chodzi o współpracę z Panem Przemkiem 😎

Imię: Dominika i Mikołaj
Województwo: wielkopolskie
Data: 07.06.2022

Od pewnego czasu jesteśmy posiadaczami samochodu zakupionego u p. Przemka. Zdecydowaliśmy się obejrzeć auto, gdyż naszą uwagę przykuło bardzo starannie przygotowane ogłoszenie na portalu sprzedażowym. Wysokiej jakości zdjęcia pięknie przygotowanego auta. Nie mieliśmy daleko, więc po szybkim umówieniu wizyty, przyjeździe na miejsce bez oczekiwań, przetestowaniu samochodu okazało się, że to szczególnie dobry egzemplarz. Obecnie jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Technicznie i wizualnie jest to auto zdecydowanie zadbane a jazda nim to czysta przyjemność. W zasadzie każda osoba, która do niego wsiada, ma wrażenie jazdy zupełnie nowym samochodem (choć to rocznik 2017). Cała historia serwisowa jest dokładnie udokumentowana, co pozwala zaplanować kolejne serwisowe kroki. Pan Przemek przed zakupem wszystko dokładnie wyjaśnił, odpowiedział na każde pytanie i dał czas na porządne przetestowanie samochodu. Kontakt z p. Przemkiem był sprawny, zawsze odpowiadał na telefony, maile i SMSy. Dodatkowo polecamy firmę Premo Motors ze względu na wyjątkowo dużą przejrzystość transakcji, przyjemną atmosferę podczas testowania i zakupu. Zdecydowanie polecamy.

Dominika i Mikołaj

Imię: Julia
Województwo: śląskie
Data: 12.05.2022

Piszę tą opinie, w imieniu moich bardzo zadowolonych z zakupu rodziców. Polecają pod każdym względem współpracę z Premo Motors. Obsługa od samego początku do końca na najżywszym poziomie. Samochód idealnie przygotowany, tylko wsiąść i jechać ? 
P.S. Czekoladki były pyszne ?

Imię: Sławomir
Województwo: mazowieckie
Data: 10.04.2022

Gorąco i szczerze polecam !!! Pełen profesjonalizm w każdym calu a do tego miła komunikacja. Samochód podstawiony pod dom czysty zatankowany w pełni sprawny. Pomoc w każdej najmniejszej sprawie. Na pewno skorzystam ponownie i zachęcę innych do skorzystania z usług p. Przemka. Raz jeszcze POLECAM !!!

Imię: Bartosz
Województwo: wielkopolskie
Data: 23.03.2022

Szczerze polecam!!! Szybka rozmowa telefoniczna. Konkretne ustalenia. Umówiony termin oględzin auta. Transakcja w miłej atmosferze.  Auto pewne, sprawdzone. Nie ma mowy o żadnym ukrywaniu wad.  Wysoka kultura osobista sprzedającego. Szczerze polecam.

Imię: Krzysztof
Województwo: wielkopolskie
Data: 02.01.2022

Dziękuje Przemo Motors za szybką i co najważniejsze bezpieczna transakcje zakupu Mercedesa Cla. Auto zgodne z opisem, jest w stanie bardzo dobrym, takim jak zapewniał właściciel ( żadnych niespodzianek ...).
Jak kupować auta używane to POLECAM Pana Przemka i firmę Premo Motors.
Dziękuje i do zobaczenia.

Imię: Ömer
Województwo: łódzkie
Data: 14.12.2021

Wysoka kultura osobista, komunikatywność, rzeczowość - to jedynie niektóre cechy Sprzedającego, o których chce wspomnieć po udanej i sfinalizowanej transakcji zakupu auta. Gorąco polecam !

Imię: Andrzej
Województwo: wielkopolskie
Data: 12.12.2021

Z pełnym przekonaniem polecam zakup auta u Pana Przemysława. Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miły i uczciwy człowiek.. Auto zgodne z opisem, kontakt z firmą Premo Motors to przyjemność, tak rzadko spotykana w dzisiejszych czasach. Pierwszy raz kupiłem używane auto bez niespodzianek. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Panie Przemysławie.

Imię: Aneta
Województwo: wielkopolskie
Data: 03.12.2021

Rzetelność ,uczciwość, Dbanie o zadowolenie klienta.

Imię: Grzegorz
Województwo: śląskie
Data: 28.11.2021

Witajcie!
Chciałbym się podzielić swoją opinią na temat doradztwa, kontaktu podczas zakupu, udzielonej pomocy podczas załatwiania formalności.
Przyznam się szczerze, auto które kupiłem od Przemka bylo pierwszym jakie oglądałem, autko na moje życzenie zostało sprawdzone w autoryzowanym serwisie, brak ukrytych wad, bardzo dobry kontakt, mnóstwo cennych wskazówek podczas załatwiania formalności.
Polecam z czystym sumieniem tego Pana!

Imię: Łukasz
Województwo: małopolskie
Data: 24.11.2021

Jestem bardzo zadowolony. Samochodem jeżdżę od siedmiu miesięcy i wszystko jest ok. Pan Przemek załatwił nam wszystko, razem z transportem samochodu pod dom, który też nadzorował aż do momentu przekazania kluczyków. Przed zakupem wysłałem eksperta, żeby sprawdził lakier, podłączył się do komputera i wszędzie pozaglądał. Był zachwycony stanem samochodu, dokumentacji i otwartością Pana Przemka. Mam wrażenie, że kupiłem samochód od kogoś, kto sprawdził go za mnie i szczerze opisał mi jego stan, wady i zalety. Przy następnym samochodzie zacznę poszukiwania od sprawdzenia Waszej strony.

Imię: Łukasz
Województwo: podlaskie
Data: 14.11.2021

Bardzo godny polecenia sprzedawca. Rzeczowy, dokładny, pomocny. Ostatni mój zakup - mercedes - strzał w 10-tkę. Wszelkie pytania wyjaśnione bez zarzutu. Polecam z całego serca -oby więcej takich uczciwych i solidnych sprzedawców na rynku!

Imię: Piotr
Województwo: mazowieckie
Data: 10.11.2021

Krajowe, udokumentowane, pewne, a ponadto starannie wyselekcjonowane auta będące wizytówką sprzedającego. Pan Przemysław stworzył wspaniałą markę, która gorąco polecam. Sfinalizowaliśmy już drugi zakup. Wszystko przebiegło sprawnie, w miłej atmosferze, a kontakt z Panem Przemkiem wzorowy. Gorąco polecam PREMOMOTORS.

Imię: Ewa
Województwo: wielkopolskie
Data: 03.11.2021

Pan Przemek ma bardzo dobre podejście do swojej branży. Stawia na uczciwość , solidność , rzetelność. To ostatnio bardzo rzadko spotykane cechy , zwłaszcza w handlu. Doceniam i polecam. Mam od niego bardzo dobry samochód. Jestem naprawdę zadowolona. Wszystko sprawnie i szybko załatwione. Pierwszy raz kupiłam auto z pełnym bakiem ! ?

Imię: Agnieszka
Województwo: wielkopolskie
Data: 02.11.2021

Witam serdecznie firma Premo Motors fantastyczna.Pan Przemysław to sympatyczny, rzetelny i profesjonalny człowiek, któremu motoryzacja daje dużo satysfakcji i radości. Dzięki temu proces zakupu auta przebiegł w niezwykle miłej atmosferze. Polecam i dziękuję .

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)