Prześlij opinię

NIEZALEŻNE OPINIE TO NAJLEPSZY DOWÓD JAKOŚCI. Zapoznaj się z tym, co o Premo Motors mają do powiedzenia osoby, które skorzystały z moich usług. Wszystkie opinie pochodzą z ich profilów w portalach społecznościowych, co dowodzi, że nie zostały sfabrykowane. Komentarze klientów znajdziesz także na Facebooku.


"Pragniemy wyrazić nasze zadowolenie oraz satysfakcję z dotychczasowej współpracy z firmą Premo Motors. Współpracujemy razem od dwóch lat, do tej pory zakupiliśmy 14 aut. Pan Przemysław Toczkowski jest naszym partnerem biznesowym i to właśnie dzięki firmie Premo Motors możemy cieszyć się bezawaryjną eksploatacją naszych pojazdów. Auta Premo Motors są zawsze sprawdzone, z pełną historią serwisów i raportem rzeczoznawcy.

Polecamy firmę Pana Przemka wszystkim, którzy cenią swój czas oraz solidne i uczciwe podejście do biznesu. Życzymy kolejnych sukcesów mając nadzieję na dalszą współpracę."

Imię: Jakub
Województwo: wielkopolskie
Data: 20.05.2019

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Premo Motors, jest to 3 auto zakupione w rodzinie i za każdym razem nie mieliśmy żadnych problemów. W BMW została wykonana dodatkowa usługa przyciemniania szyb, z której jestem bardzo zadowolony.

Imię: Patrycja
Województwo: opolskie
Data: 19.05.2019

Kupiłam samochód w firmie Premo Motors i jestem niezwykle zadowolona z całego procesu. Sprzedawca okazał się bardzo rzetelny, a obsługa klienta była na najwyższym poziomie. Znakomity kontakt z Panem Przemysławem to kolejny atut. Profesjonalizm jest widoczny na każdym kroku. Ilość informacji, które udzielił mi Pan Przemysław o samochodzie przed zakupem, była ogromna i bardzo pomocna. Dzięki temu czułam się pewnie i świadomie podjęłam decyzję o zakupie. Gorąco polecam firmę Premo Motors każdemu, kto szuka solidnego i uczciwego sprzedawcy.

Imię: Lidia
Województwo: wielkopolskie
Data: 28.04.2024

Polecam Firmę Premo Motors 👌zakup auta trafiony  sto procent 💯Pan Przemysław godny polecenia jako sprzedawca wszystko na wysokim poziomie,kontakt z Panem Przemkiem znakomity.🥰

Imię: Grzegorz
Województwo: mazowieckie
Data: 09.04.2024

Kontakt z Panem Przemkiem znakomity. Ilość informacji, które dostarcza telefonicznie i mailowo jest ogromna. O samochodzie, który kupiłem wiedziałem wszystko, zanim go zobaczyłem na żywo. I przyznam szczerze ... pierwszy raz w życiu kupiłem samochód którego nie widziałem na żywo. I nie zawiodłem się! Jeżdżę nim już 2 miesiące. Wszystkie informacje, które przekazał o samochodzie Pan Przemek sprawdziły się w 100%. Na pewno nie jest to ostatni samochód, który od niego kupiłem. Polecam wszystkim. Uczciwy i rzetelny sprzedawca. A i jeszcze zrobił mi powłokę ceramiczną na samochodzie w dobrej cenie 😀

Imię: Damian 
Województwo: Śląskie
Data: 08.04.2024

Zobaczyłem piękne ogłoszenie Toyoty Corolla w super stanie aż dla mnie to było podejrzane. Zadzwoniłem i rozmawiałem z Panem Przemkiem, Wszystko idealnie ale zapytałem czy mogę wysłać firmę autotesto na sprawdzenia auta. Pan Przemek się zgodził, jak tyko zleciłem zlecenie auto zostało dla mnie zarezerwowane do czasu aż uzyskam raport. Odpoczatku jak szukałem auta miałem plan sprawdzić właśnie tak, miałem obawy ze sprzedający nie będzie chciał tyle czekać. Trafiłem idealnie, złoty człowiek, złote auto. Z raportu wyszło wszystko jak w opisie a nawet lepiej. Dzisiaj już odebrałem swoja Toyota corolla i cała rodzina zadowolona. Polecam Premo Motors wszystkim którzy szukają naprawdę bardzo dobrego auta.

Imię: Marek i Asia
Województwo: pomorskie
Data: 07.04.2024

Samochód na stronie dokładnie opisany z dokładną dokumentacją. Wyczyszczony bardzo dokładnie w środku i z zewnątrz. Taka wyszukana perełka. Na stronie komplet zdjęć w pełni oddający aktualny stan. Sprzedawca bardzo profesjonalny i uprzejmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Serdecznie pozdrawiamy i polecamy!

Imię: Sebastian
Województwo: dolnośląskie
Data: 02.04.2024

Długo poszukiwałem auta klasy średniej ze jasną historią i  rzetelnego sprzedawcy. Obserwowałem transakcje, starałem się bliżej poznać działalność p. Przemka dzięki szczegółowym opisom dostępnym na domenie. Właściciel swoją osobą, działalnością i podejściem do klienta jest zdecydowanie osobom godną zaufania. Wyróżnia się pośród wszystkich sprzedawców aut używanych. Dzięki jego uczciwości i profesjonalizmowi jesteś pewien co kupujesz i masz możliwość przeprowadzenia uczciwego dialogu sprzedawca-kupujący. I w końcu nadszedł ten moment.. pojawiła się szansa nabycia wyczekiwanego auta w poszukiwanej wersji i opcjach wyposażenia dla małżonki. Transakcja sprzedaży niezwykle transparentna, pan Przemek nie ukrywa poniesionych kosztów transakcji. Kontakt świetny od samego początku. Otrzymałem mnóstwo szczegółowych zdjęć, aktualnych filmów i informacji odnośnie auta wraz z wskazaniem niedoskonałości. Polecam Pana Przemka WSZYSTKIM, którzy poszukują uczciwego i transparentnego sprzedawcy oraz świetnych aut używanych. Pomimo tego że dokonałem zakupu kilka miesięcy temu, do chwili obecnej obserwuje działalność właściciela i w przypadku chęci kolejnej zmiany auta, na pewno nie będę tracił czasu na szukanie uczciwego i profesjonalnego sprzedawcy bo już go znalazłem..

Imię: Sebastian
Województwo: wielkopolskie
Data: 24.03.2024

Dołączyłem do grona zadowolonych klientów firmy Premo Motors Pana Przemysława zakupując auto do firmy. Przede wszystkim opis z ogłoszenia, dokumentacja zdjęciowa ze strony oraz dokumentacja serwisowa zgadzają się ze stanem faktycznym pojazdu. Pan Przemysław z wielką cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania oraz dopowiada o ewentualnych mikro defektach auta których nie widać na zdjęciach a widać z lupą przy aucie ( należy mieć świadomość, że kupujemy pojazd używany poleasingowy kilkuletni a nie nowy ). Możliwość zamówienia usługi detalingu przed odbiorem auta lub np usługi przyciemnienia szyb. Polecam i pewnie do zobaczenia.

Imię: Gabriela
Województwo: małopolskie
Data: 11.03.2024

Polecamy - dziękujemy za pełen profesjonalizm i świetne podejście do klienta. Warto było przyjechać aż z południa Polski! Do zobaczenia przy kolejnym zakupie😉

Imię: Paweł
Województwo: mazowieckie
Data: 11.03.2024

W mojej ocenie 5+, a nawet 6 za całokształt kontaktu z Panem Przemkiem w szczególności za rzetelność przedstawianej oferty i kulturę osobistą. Tacy ludzie to rzadkość w dzisiejszych czasach, a wśród sprzedających auta to już ze świecą szukać. Do Premo Motors mam 256 km czyli ok 3 h jazdy w weekend. Nie był to czas zmarnowany - RAV 4 odpowiadała opisowi w 100%, a sprawdziłem w niej wiele elementów przez ponad 1,5 h. Jazda próbna także na 5. Polecam tego sprzedawcę nawet jak macie Państwo jechać po auto przez pół Polski.

Imię: Daniel
Województwo: Dolnośląskie
Data: 08.03.2024

Samochód sprawuje się świetnie, stan samochodu widoczny na ogłoszeniu w rzeczywistości tylko się potwierdził. Cały proces zakupu i rezerwacji załatwiony przez telefon. Pan Przemysław rzetelnie i zgodnie ze stanem faktycznym udziela informacji dotyczących samochodu. Szczerze polecam kupno samochodu od Pana Przemysława. Lepszego prezentu nie można sobie wymarzyć. Pozdrawia, cała rodzina w szczególności zadowolony z prezentu syn 😃

Imię: Mateusz
Województwo: wielkopolskie
Data: 06.03.2024

Zakup samochodu w firmie PREMO MOTORS to trafiona decyzja. Bardzo dobry kontakt z Panem Przemkiem, który odpowiada na każde nurtujące pytanie. Wysoka kultura sprzedaży. Samochód z pełną historią do wglądu. Jeżeli ktoś szuka używanego, sprawdzonego i zadbanego auta PREMO MOTORS to najlepsza opcja!🤝

Imię: Piotr
Województwo: łódzkie
Data: 11.01.2024

Pana Przemysława i Firmę Premo Motors oceniając w skali od 1 do 10 z czystym sumieniem daje 10! Obsługa sprzedażowa i posprzedażowa na najwyższym poziomie. Pewne auta z pewną historią! Przyjechałem po Toyotę Rav 4 z której jestem mega zadowolony, a chętnie jeszcze bym wyjechał innymi egzemplarzami samochodów, które są w ofercie Premo Motors.

Imię: Daniel
Województwo: wielkopolskie
Data: 22.12.2023

Zakup auta u pana Przemka to była trafiona decyzja. Pełen profesjonalizm i uczciwość ze strony sprzedawcy. Miły, serdeczny człowiek. Mówi, jak jest.
Trafiłem do pana Przemka z polecenia i przekonałem się, że mogę polecać dalej!

Imię: Asia i Marek
Województwo: wielkopolskie
Data: 04.12.2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu auta od Pana Przemka#Premo Motors#.Pan Przemek to bardzo rzetelna osoba.Wysoka kultura osobista i pełen profesjonalizm. Wszystkie informacje odnośnie samochodu przedstawione w 100%.Świetny kontakt telefoniczny, Przemek zawsze służący pomocą i rada.Jesli ktoś szuka auta z całą udokumentowana historia to bardzo polecamy #Premo Motors# 

Imię: Marek
Województwo: łódźkie
Data: 04.11.2023

Pan Przemek jest osobą którą mogę godnie polecić osobom które mają w planach zakup samochodu.
Przejrzystość oferty ,udokumentowana przeszłość auta to bardzo mocne atuty firmy Premo Motors.
Panie Przemku jest Pan
nową jakością jeśli chodzi o sprzedaż samochodów używanych.

Życzę Panu dużo zdrowia i samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.

Imię: Mariusz
Województwo: świętokrzyskie
Data: 07.10.2023

Prawdziwa kultura sprzedaży. Jadąc tam kierowałem się opiniami i nadzieją, że może chociaż ten sprzedawca nie napisal bajek i auto będzie kapota.A ostatni wprost stwierdził, że i tak znajdzie się Jelen. No i nie zawiodłem się. Auto okazało się strzałem w 10. Wszystko zgodne z opisem co potwierdził bardzo dobry fachowiec od kontroli aut którego wziąłem. Żałuję tylko ,że nie pojechałem tu od razu. Oszczędziłoby mi to sporo nerwów i kasy na sprawdzanie. Także jeśli w Premotors jest model auta którego szukacie to jedźcie od razu tu . Na pewno nie będziecie już szukać dalej.

Imię: Mariusz
Województwo: zachodniopomorskie
Data: 06.10.2023

Polecam Premo Motors jako solidnego sprzedawcę aut używanych. Wszystkie informacje podane rzetelnie. Auto zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam!

Imię: Łukasz
Województwo: lubelskie
Data: 11.09.2023

Pan Przemysław wyróżnia się na tle innych sprzedawców. Cały proces sprzedaży był nie tylko szybki, ale także bardzo przyjemny. Kontakt z nim był świetny od samego początku - był proaktywny i szczery. Dzięki jego uczciwości i profesjonalizmowi mogłem być pewien, że dokładnie wiem, co kupuję. Zanim przyjechałem zobaczyć auto osobiście dostałem mnóstwo zdjęć, aktualnych filmów i informacji odnośnie auta. Polecam Pana Przemysława wszystkim, którzy szukają uczciwego i transparentnego sprzedawcy oraz świetnych aut.

Imię: Daniel
Województwo: wielkopolskie
Data: 10.09.2023

Firma oraz osoba Pana Przemysława godna polecenia każdemu kupującemu. Wszystko jasne transparentne oraz na najwyższym poziomie.
...Zadowolony klient...

Imię: Filip
Województwo: lubelskie
Data: 26.08.2023

Wraz z żoną kupiliśmy swój pierwszy małżeński samochód 🙂 gorąco polecamy zakupy u Pana Przemysława. Wszystko jasne, przejrzyste bez ukrytych wad. Auto super się sprawuje, konkurencyjna cena rynkowa. Jeśli zastanawiasz się nad zakupem auta od Premomotors - gorąco polecamy będziesz zadowolony bez niespodzianek!

Formularz dodania opinii

Aby dodać opinię, należy wypełnić poniższy formularz. Proszę o poprawne uzupełnienie wszystkich pól celem wiarygodności opinii.

(e-mail nie będzie widoczny na stronie)